Ukázka kol vol. 7

 Po dlouhé době by to chtělo nějakou aktualizaci, tak hurá na to!  Opět jsme z telefonu vytáhli pár fotek renovovaných kol a ty vám tady pěkně naservírujeme.  Mazda 6 Tahle stříbrná Mazda 6 měla už dost zašlá a oloupaná kola, no tak jsme tam dali místo stříbrné tuhle šedou perleť, aby to nebylo nudné.  VW Passat Černá perleť letí stále, tak proč je nedat na černý Passat, vypadá to skvěle!  Škoda Fabia I malá auta si zaslouží mít hezké "papuče", tady ovšem byla jedna zásadní komplikace. Někdo to pěkně zpackal, takže jsme dostali kola opět po neodborném zásahu a tak to vypadalo i následovně. Raději budeme dělat ty opravdu ošklivá kola, než opravovat něčí pokusy, ono je to totiž dražší i na delší dobu.      Ford Focus Tady jsme renovovali poměrně zachovalá kola, ale majitel si chtěl udělat radost. Kola byla spíše odřená od patníků a u středů zoxidovaná. Šlo to docela dobře. :) Před renovací VW Golf MK3 Tenhle Golf GTI 3. generace v opravdu hezkém stavu si krásné obutí opravdu za

Ukázka kol vol. 4

Tak a opět jsme se dokopali k napsání nějaké aktuality. No ono nás vlastně upozornilo FB, že nám to nějak stojí, tak se tady můžete opět pokochat nějakými zachráněnými koly.

Subaru Impreza - kola Prodrive a kola Speedline

Dostaly se nám do ruk k renovaci nějaké pěkné kousky na Subaru a vzhledem k tomu, že jsme fanoušky značky, tak jsme se do toho s vervou pustili. Kola Speedline byly původně zlaté, byť to na fotce nevypadá a kola Prodrive měly tmavě šedou barvu, tedy asi. No a po lakování to zůstalo tak nějak podobně.



Subaru Outback originální kola

Tak tady to byla snad i škoda, ale chtěl jsem na své kola něco, co nevidím na každém Subaru, ale tak aby to nebylo nějak extra nápadné. Ano tady jsem to řešil na svém autě. :D Původní kola byly sice v perfektním původním laku, ale když jsem je koupil, koukal jsem, že jsou na jiných autech poměrně často. Takže jsem se rozhodl změnit trochu barvu a změnil jsem se pro tmavě šedou metalízu RAL9007. No výsledek zvažte sami, možná to mohlo být trochu tmavší. ;)



Subaru Impreza

Tak pro změnu si dáme opět Subaru, tentokrát krásných kol Kosei, které dostala neméně hezká Impreza GC8 STi. Původní odřený stříbrný lak se nahradil krásným bílým. No je to mazel!



Toyota MR2

Opět Japonec, který chtěl naleštit papuče. Tady s krásnou MR2 jsme měli možnost se trochu povozit. Vzhledem k pověsti kladiva na silnici jsme k autu přistupovali s velkou dávkou obezřetnosti, ale nakonec si nás získalo svou hravostí, dravostí a nakonec poměrně vysokou poslušností. Fakt nečekané. Původní stříbrná barva kol odletěla pryč a nahradila ji černá lesklá perleť. Z fotek se to nezdá, protože se kola moc lesknou, ale na živo je to pěkná podívaná!



To by dneska stačilo, až zase budeme mít něco zajímavého, tak se ozveme!