Ukázka kol vol. 7

 Po dlouhé době by to chtělo nějakou aktualizaci, tak hurá na to!  Opět jsme z telefonu vytáhli pár fotek renovovaných kol a ty vám tady pěkně naservírujeme.  Mazda 6 Tahle stříbrná Mazda 6 měla už dost zašlá a oloupaná kola, no tak jsme tam dali místo stříbrné tuhle šedou perleť, aby to nebylo nudné.  VW Passat Černá perleť letí stále, tak proč je nedat na černý Passat, vypadá to skvěle!  Škoda Fabia I malá auta si zaslouží mít hezké "papuče", tady ovšem byla jedna zásadní komplikace. Někdo to pěkně zpackal, takže jsme dostali kola opět po neodborném zásahu a tak to vypadalo i následovně. Raději budeme dělat ty opravdu ošklivá kola, než opravovat něčí pokusy, ono je to totiž dražší i na delší dobu.      Ford Focus Tady jsme renovovali poměrně zachovalá kola, ale majitel si chtěl udělat radost. Kola byla spíše odřená od patníků a u středů zoxidovaná. Šlo to docela dobře. :) Před renovací VW Golf MK3 Tenhle Golf GTI 3. generace v opravdu hezkém stavu si krásné obutí opravdu za

Ukázka kol vol. 5

Trochu jsem pohrabal v telefonu a vybral pár kol, které mě napadlo vyfotit.

Originální kola na Mitsubishi Pajero třetí generace. Původní barva, odřená stříbrná. Vzhledem k použití na offroad s M/T pneumatikami jsme se s majitelem vozu domluvili na použití černé barvy s polomatným finishem. Výsledek je na autě perfektní. 

Kola z BMW E61, příplatkové M. Kola byla poměrně dost odřená od patníků, majitel má tmavě modrý vůz a vzhledem k tomu, že tíhne k "temné stranně", tak jsme zvolili černou perleť, která na slunci působí spíše antracitově, ale ve tmě jsou ryze černé. Cena 4000 Kč. Musely se zalešťovat škrábance.

Kola Borbet, které majitel připravoval pro nasazení na vůz Tatra 700. Z tohoto vozu jsme měli ještě kryty rozvodů, a plechový box vzduchového filtru a nějaké držáky. Kola i plechy okolo motoru šly do barvy stříbrná Titanium, která se vyznačuje hrubším zrnem, je taková třpytivější než klasická stříbrná. (na levé straně kola před úpravou)

Kola Audi, dříve podřená, nyní už nikoliv. Stříbrná Titanium. Na levé straně před úpravou.

Kola sundaná z Alfa Romeo, původně už oloupaná a odřená, dvě dokupovány v antracitové barvě, poté stříkány na stříbrno, aby pasovaly k druhým dvěma kolům. Stříbrná Titanium.

Kola Subaru Forester, původně klasicky stříbrné, nově v perleťové barvě "myší šeď". Bylo to poprvé co jsme tuto barvu zkoušeli, neboť si jí majitelka vybrala ze vzorníku a musím říct, že je to velmi zajímavá barva a dobře se hodí k stříbrnému autu, na které patří. Na přímém slunci se mění do zlatava, ve stínu jsou šedé s mírně hnědým odstínem. Prostě zajímavé.