Ukázka kol vol. 7

 Po dlouhé době by to chtělo nějakou aktualizaci, tak hurá na to! 

Opět jsme z telefonu vytáhli pár fotek renovovaných kol a ty vám tady pěkně naservírujeme. 

Mazda 6

Tahle stříbrná Mazda 6 měla už dost zašlá a oloupaná kola, no tak jsme tam dali místo stříbrné tuhle šedou perleť, aby to nebylo nudné. 

VW Passat

Černá perleť letí stále, tak proč je nedat na černý Passat, vypadá to skvěle! 

Škoda Fabia

I malá auta si zaslouží mít hezké "papuče", tady ovšem byla jedna zásadní komplikace. Někdo to pěkně zpackal, takže jsme dostali kola opět po neodborném zásahu a tak to vypadalo i následovně. Raději budeme dělat ty opravdu ošklivá kola, než opravovat něčí pokusy, ono je to totiž dražší i na delší dobu. 
 
 

Ford Focus

Tady jsme renovovali poměrně zachovalá kola, ale majitel si chtěl udělat radost. Kola byla spíše odřená od patníků a u středů zoxidovaná. Šlo to docela dobře. :)


Před renovací

VW Golf MK3

Tenhle Golf GTI 3. generace v opravdu hezkém stavu si krásné obutí opravdu zaslouží. Originální BBS kola ve stříbrné barvě k černé karosérii opravdu patří, zvlášť na dnes už klasickém autě. Trochu problém bylo více vrstev laku ve spreji, který předchozí majitel kol použil, ale vše vyřešeno. 

po renovací - před renovací

Subaru Forester

Tady jsme dostali docela hnusné, oprýskané neoriginální kola AEZ z Subaru Forester, dostaly šedou perleť, ať vyniknou! A výsledek je docela ostrý! 

Subaru Legacy Spec. B 

Čtvrtá generace Subaru Legacy ve verzi Spec. B. Atmosférický šestiválec boxer s téměř 250 koni spojený se šestistupňovým manuálem z STI, bezrámová okna, parádní podvozek v luxusním kabátku. Opravdu sportovní vůz na denní použití. Stříbrná barva a kola v šedé perleti. To si člověk vychutná. 

Audi A8

Na pořádné auto, pořádná kola. Tady jsme se trochu natrápili, během renovace jsme si všimli, že jsou prasknutá, tak jsme je museli dát dohromady, zavařili nám to profící a my už jsme si to jen pěkně dobrousili a dotvarovali. Výsledek skvělý.
po renovaci - před renovací

VW Polo 

Obdobný případ, jako u Fabie uvedené výše. Kola poměrně zachovalá, ale zničená špatným lakem, ten byl nějak blbě namíchán a snad ani nikdy vytuhnout nemohl, i proto jsme se na pískování docela natrápili. 

po renovaci - před renovací

VW Golf R MK7 

Golf R. Co si budeme říkat. Slušné auto, výkonu na rozdávání, pohon 4x4. Tuhle kombinaci, stejně jako modro zlatou barevnou kombinaci má ve zvyku již jedna automobilka. ;)

Ford Focus ST

I tady přišel čas, kdy bylo potřeba dát kolům péči, tak jsme se jich ujali a místo tradiční černé jsme zvolili černou perleť. Na typicky oranžovém ST náramně vyniknou! 
po renovaci - před renovací

 No a to by zase na nějaký čas stačilo, jsme tady pro vás a vaše plechové kamarády!