Ukázka kol vol. 7

 Po dlouhé době by to chtělo nějakou aktualizaci, tak hurá na to!  Opět jsme z telefonu vytáhli pár fotek renovovaných kol a ty vám tady pěkně naservírujeme.  Mazda 6 Tahle stříbrná Mazda 6 měla už dost zašlá a oloupaná kola, no tak jsme tam dali místo stříbrné tuhle šedou perleť, aby to nebylo nudné.  VW Passat Černá perleť letí stále, tak proč je nedat na černý Passat, vypadá to skvěle!  Škoda Fabia I malá auta si zaslouží mít hezké "papuče", tady ovšem byla jedna zásadní komplikace. Někdo to pěkně zpackal, takže jsme dostali kola opět po neodborném zásahu a tak to vypadalo i následovně. Raději budeme dělat ty opravdu ošklivá kola, než opravovat něčí pokusy, ono je to totiž dražší i na delší dobu.      Ford Focus Tady jsme renovovali poměrně zachovalá kola, ale majitel si chtěl udělat radost. Kola byla spíše odřená od patníků a u středů zoxidovaná. Šlo to docela dobře. :) Před renovací VW Golf MK3 Tenhle Golf GTI 3. generace v opravdu hezkém stavu si krásné obutí opravdu za

Ukázka kol a podvozků vol. 6

Aby to tady nestálo, tak vám ukážeme, co se nám zase povedlo :)

Nejprve tady máme kola VW 18". Někdo jim dal zabrat ve snaze o vlastní renovaci, kola byla oloupaná, pravděpodobně po použití nějakého odlakovače. No na nás to bylo dodělat. Zvolená barva byla v poslední době velmi oblíbená černá perleť. Kola vyšla opravdu krásně.



Další sada, kterou jsme dostali na starost a nezapomněli vyfotit, byly plechové kola, které už měly za sebou asi poměrně hodně. Především byly po krajích velmi vyžrané rzí... No na autě už to muselo vypadat strašně. Výsledek není perfektní, kvůli vyrezivělému materiálu, který místy prostě chybí, ale rozhodně už se za to majitel nemusí stydět. A ani my ne. Zvolená barva stříbrná titanium. 


Další kola, které máme možnost ukázat jsou tyto kola z Mazdy MX-3, která momentálně prochází kompletní renovací. Na řadu přišly i kola, které dostaly barvu RAL9006 - stříbrná. 


Odpočiňme si na chvíli od kol a podívejme se opět na nápravnice. Tady jsme museli řešit nápravu z E46 coupé, auto prochází renovací a na nápravu se samozřejmě nesmělo zapomenout. A tak to tady máme. 


Souběžně s BMW jsme dělali také Toyotu MR2, tady se jedná o poměrně nový a zachovalý vůz, které majitel dává maximální možnou péči. Kromě poměrně razantního zvýšení výkonu repasuje také nápravy a dává vůz na polyuretanové silentbloky, no nebyl by to on, kdyby se také nepostaral o to, ať to zespoda nějak vypadá a hlavně vydrží. Tento vůz už od nás dostal kola v černé perleti. 



No a na závěr tady máme jedny skládané kola BBS z BMW E39. Opravdu krásná kola, které jsme dělali jenom z části. Majitel si nechal vyleštit límce a my jsme dělali středy. Musíme podotknout, že více času na jednom kole jsme ještě nestrávili. Zvolená barva, opět černá perleť. 


Takže kdyby vás naše práce zaujala, neváhejte se ozvat!